Velda Waterverbeteraar Mineral Plus 1000ml

Merk:
Velda
Collectie:
Vijvertest Mineral Plus
Artikelnummer:
122105
Levertijd:

2-5 werkdagen

€ 17,79 14,75 12,19 excl. btw

Je bespaart 17%


Productomschrijving Velda Waterverbeteraar Mineral Plus 1000ml

  • Verbetert de minerale hardheid van het vijverwater
  • Uitsluitend gemaakt van natuurlijke mineralen

Velda Mineral Plus zijn mineralen die u toe kan voegen aan uw vijverwater. Deze mineralen moeten worden toegevoegd wanneer de minerale hardheid lager is dan 8 DH.

Wanneer het water zachter is dan 8 DH zullen de biologische processen van het water stoppen. Door het stoppen van de biologische processen is de kans op verzuring van het water erg groot. Wanneer dit al gebeurt is, is het verstandig om Velda KH Plus te gebruiken.

Wanneer het water nog niet verzuurt is zal u met de Velda Mineral Plus het vijverwater naar een goede hardheid kunnen brengen. Mineral Plus zal het aantal mineralen in het water verhogen en bevordert daarmee een evenwichtige mineralenbalans van het vijverwater. Een evenwichitge mineralenbalans is van essentieel belang voor de groei van waterplanten en de ontwikkeling van micro-organismen. 

Specificaties Velda Mineral Plus

  • Verbetert de minerale hardheid van het vijverwater
  • Goed voor 3000-6000 liter water
  • Het product bevat uitsluitend natuurlijke mineralen

Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk dan de volledige collectie van vijverbehandeling. Ook voor andere producten van Velda bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier de volledige collectie van Velda.


Kenmerken Velda Waterverbeteraar Mineral Plus 1000ml

Merk
Velda
Collectie
Vijvertest+Mineral+Plus
Barcode
8711921044050