Velda Waterverbeteraar pH Min 500ml

Merk:
Velda
Collectie:
Vijvertest New Formula
Artikelnummer:
120233
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

€ 13,59 11,50 9,50 excl. btw

Je bespaart 15%


Productomschrijving Velda Waterverbeteraar pH Min 500ml

  • Verlaagt direct de pH waarde
  • Verbetert de plantengroei
  • Tijdelijke oplossing voor het verlagen van de pH waarde

De pH waarde geeft het koolzuur gehalte van het vijverwater aan. Wanneer u goed vijverwater hebt zal de pH waarde van het water rond de 7 liggen. Wanneer er weinig tot geen koolzuur in het water zit zal de pH waarde rond de 9 liggen. Door pH min in uw vijver te doen zult u makkelijk op korte termijn de pH waarde verlagen. 

Wanneer u vaak last hebt van een hoge pH waarde zal u er goed aan kunnen doen om andere maatregelen te treffen. Een hoge pH waarde wordt vaak veroorzaakt doordat er in de vijver weinig tot geen vijversubstraat ligt. Dit substraat zorgt voor meer koolzuur in het water. Een vijverbodem moet ongeveer voor 80% bedekt zijn met vijversubstraat om een stabiele pH waarde te krijgen.

Velda pH Min zal op korte termijn de pH waarde van het water verbeteren. 1 Pakje van 500 ml is goed voor 5000 liter water.

Specificaties Velda pH Min Waterverbeteraar

  • Verlaagt direct de pH waarde van het vijverwater
  • Verbetert de plantengroei

Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk dan de volledige collectie van vijverbehandeling. Ook voor andere producten van Velda bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier de volledige collectie van Velda.


Kenmerken Velda Waterverbeteraar pH Min 500ml

Merk
Velda
Collectie
Vijvertest+New+Formula
Barcode
8711921201330