Berthoud Vermorel 3000 PRO Comfort Elektrische Rugspuit 18 liter

swipe

Merk:
Berthoud
Collectie:
Vermorel
Artikelnummer:
102139
Levertijd:

Levertijd 2-4 weken

€ 739,80 535,00 442,15 excl. btw

Je bespaart 28%


Productomschrijving Berthoud Vermorel 3000 PRO Comfort Elektrische Rugspuit 18 liter

  • Elektrisch
  • Uitstekende levensduur
  • Geschikt voor het behandelen van grote buitenruimtes

Krachtige rugspuit

Met deze krachtige rugspuit is het mogelijk om grote tuinen, boomgaarden, tuinbouw, kassen, etc. met insecticide, pesticide, anti-schimmelbehandeling en voeding te behandelen. Het pompmechanisme heeft een membraanpomp. Hierdoor is de spuit geschikt voor middelen op poederbasis en vloeistofbasis. De inhoud van de doorschijnende tank is 18 liter. Het volgende wordt standaard bijgeleverd:

  • Telescopische en verstelbare spuitlans van 60-120 cm met universele spuitkophoude met 1 bar anti-drupregelaar
  • Spuitkopset speciaal voor behandeling van onkruid, inclusief: haakse spuitkop, nevelsproeikop en spuitkop met brede platte straal.

Bovendien zijn alle onderdelen voorzien van Viton pakkingen voor chemische resistentie en bestendigheid.

Elektrisch

De Vermorel 3000 PRO comfort is een volledig elektrische rugspuit en is ingebouwd met een elektromotor van 12 volt hoog rendement accu voor intensief gebruik. De Electric wordt geleverd met een Elektronische acculader met indicatorlampjes voor opladen of volle accu.

Ergonomisch

De Vermorel Electric is uitgerust met een professionele, zeer eenvoudig te bedienen handgreep met elektromechanische afsluiting. De Vermorel serie is zo gemaakt dat u hem zo lang kunt gebruiken als u wilt. Het rugframe is extra ergonomisch en sluit perfect aan op de rug. Er is nog een borstkasriem voor extra stabiliteit bij zijwaartse bewegingen en een verstelbare buikriem. Dit alles bij elkaar zorgt er voor dat het totale gewicht van de spuit voor slechts 30% op de rug komt en voor 70% op de heupen. Hierdoor is er een aanzienlijke verlichting op de wervelkolom, wat rugklachten voorkomt. 

Berthoud Vermorel 3000 PRO comfort elektrische rugspuit 18 liter Kopen

Bij Haxo kunt u eenvoudig de Berthoud Vermorel 3000 PRO comfort elektrische rugspuit 18 liter bestellen. Is dit toch niet wat u zoekt? Wij hebben een groot assortiment aan drukspuiten en rugspuiten. Daarnaast verkopen wij vele andere producten van het merk Berthoud.


Kenmerken Berthoud Vermorel 3000 PRO Comfort Elektrische Rugspuit 18 liter

Merk
Berthoud
Collectie
Vermorel
Barcode
3176241021399
Gewicht
6,9 kg
Voltage (V)
12 V
Kleur
Geel
Breedte
39 cm
Hoogte (cm)
61,5 cm
Inhoud/gewicht
18L
Diepte (cm)
28,5 cm
Garantie
5 Jaar