Berthoud Floraly 12 Optima Drukspuit 11,5 liter

Merk:
Berthoud
Collectie:
Floraly
Artikelnummer:
101453
Materiaal:
Kunststof
Levertijd:

2-5 werkdagen

€ 102,00 84,95 70,21 excl. btw

Je bespaart 17%


Productomschrijving Berthoud Floraly 12 Optima Drukspuit 11,5 liter

  • Erg veilig en gebruiksvriendelijk
  • Draagriem met snelbevestigingssysteem met clipaansluiting
  • Zorgt voor een natuurlijke houding

Kwalitatief zeer hoogwaardige drukspuit van 11,5 liter, met een effectieve inhoud van 8 liter speciaal voor behandeling van tuinen groter dan 500 m². Geschikt voor behandeling met insecticide, pesticide, anti-schimmelmiddelen en voeding. Alle spuiten uit de Floraly serie zijn voorzien van een vaste, uit het midden geplaatste pomp, voor eenvoudig vullen, mengen en legen zonder dat de pomp verwijderd hoeft te worden. Omdat de pomp is afgescheiden van de tank komt deze niet direct in aanraking met de vloeistof in de tank, waardoor een langere levensduur van pakkingen en andere onderdelen kan worden gegarandeerd. De container van de Floraly drukspuiten is voorzien van schaalverdeling en heeft een brede vulopening met dop die tevens dienst doet als maatbeker om nauwkeurig te kunnen doseren.

De gehele spuit is voorzien van Nitrile pakkingen voor extra bestendigheid tegen agressieve middelen. De bijgeleverde draagriem kan eenvoudig en snel op de spuit worden gemonteerd met behulp van clips met klikaansluiting. De Floraly is standaard uitgerust met een professionele handgreep, een aluminium lans (40 cm) met universele spuitkophouder en een professionele spuitkop met brede volle, verstelbare straal. Uniek is de meedraaiende slang van 1 meter lengte, waardoor tijdens gebruik geen knikken in de slang kunnen ontstaan. Voor nog meer gebruiksgemak, veiligheid  en vertrouwen is de Floraly uitgerust met een brede, robuuste pompgreep en een overdrukventiel.Op Floraly drukspuiten wordt 5 jaar garantie verleend.

Berthoud Floraly 5 Optima drukspuit 5 liter Kopen

Bij Haxo kunt u eenvoudig uw Floraly 12 Optima drukspuit kopen. Is dit niet de drukspuit die u zoekt? Wellicht vindt u hier een geschikte drukspuit! Verder heeft Haxo een breed aanbod aan Berthoud producten.


Kenmerken Berthoud Floraly 12 Optima Drukspuit 11,5 liter

Merk
Berthoud
Collectie
Floraly
Barcode
3176241014537
Gewicht
2,08 kg
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart/Geel
Inhoud/gewicht
11,5L
Slanglengte (m)
1m
Garantie
5 Jaar
Werkdruk
3 bar (max)