De Wit Hak Halve Maan 16cm Essen Steel 1700mm

Levenslange garantie
Merk:
De Wit
Artikelnummer:
8714936935160
Levertijd:

Op werkdagen voor 15:30 uur besteld is zelfde dag verzonden

Let op: afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport.

€ 52,23 34,00 28,10 excl. btw

Je bespaart 35%


Productomschrijving De Wit Hak Halve Maan 16cm Essen Steel 1700mm

  • Voor wieden van onkruid en losmaken van grond
  • Krachtig genoeg voor dagelijks gebruik

DeWit® gereedschappen worden sinds 1898 in het familiebedrijf geproduceerd. Begonnen als dorpssmederij en tegenwoordig een modern industrieel bedrijf waarbij de kwaliteit vanaf de oorsprong centraal staat. Sedert 5 generaties staat de  familie deWit® samen met een team van vakkundige medewerkers garant voor de kwaliteit die u nodig bent.

Goed gereedschap komt niet zomaar tot stand. Door de jaren heen ontwerpt De Wit steeds beter gereedschap. Zo worden er ook verschillende verbindingen gemaakt in de fabriek te Kornhorn. Deze verbindingen tussen handvat en blad past De Wit toe op de verschillende producten.

De Wit behoeft eigenlijk geen verdere uitleg, dit familie bedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring samengevoegd in een prachtige complete lijn voor het bewerken van je tuin. Door het combineren van beste materialen i.c.m. met de kennis en ervaring zorgt ervoor dat er levenslange garantie zit op de tuinproducten van De Wit. Een volledig Nederland product bedacht en gemaakt door specialisten en liefhebbers!

De Wit Schoffels en Hakken

De Wit schoffels en hakken worden in de fabriek van De Wit gesmeed door een smeedwals. De iconische vorm van het blad is de garantie dat een De Wit schoffel of hak zelfslijpend is en blijft. Veelvuldig worden schoffels nagemaakt, een echte De Wit schoffel herkend u aan de blauwe kleur en het ovale De Wit logo in de dul van de schoffel. Al onze schoffels zijn altijd voorzien van dit ovale logo. Alle sterke punten van 100 jaar geleden zitten ook vandaag de dag in de schoffels en de hakken. Laat je vakmanschap zien door het gebruik van goed gereedschap. En als extra voordeel is je klus met goed gereedschap een stuk sneller klaar, beter voor jou en je klant. 

De Wit Hak Halve Maan 16cm Essen Steel 1700mm

De De Wit hak halve maan kan zowel gebruikt worden voor het wieden van onkruid, maar ook voor het losmaken van vastgelopen grond. Beschikbaar in meerdere maten en bevatten alle kenmerken die bij een De Wit hak horen: altijd schep, blauw gelakt, essen steel en garant voor heel veel jaren tuinplezier. 


Kenmerken De Wit Hak Halve Maan 16cm Essen Steel 1700mm

Merk
De Wit
Barcode
8714936935160
Gewicht
0,95 kg
Afmeting
1910 x 160 x 110 mm
Garantie
Levenslang