Fiskars Kloofbijl X17 - 60 cm

swipe

Merk:
Fiskars
Artikelnummer:
FK122463
Materiaal:
Met Glasvezel Versterkt Kunststof
Levertijd:

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

€ 65,63 60,00 49,59 excl. btw

Je bespaart 9%


Productomschrijving Fiskars Kloofbijl X17 - 60 cm

  • Egonomisch design
  • Blad in steel geïntegreerd
  • Geschikt om brandhout mee te hakken

Fiskars Kloofbijl X17 - 60 cm

De Fiskars bijlen serie is een ware revolutie van vakmanschap, bestaande uit vier universele bijlen voor hakken en vier kloofbijlen voor brandhout, verkrijgbaar in verschillende maten. De bijlenserie is ontwikkeld volgens de Fiskars designfilosofie: duurzaam en ergonomisch tuingereedschap ontwikkelen, waarmee tuinieren makkelijker, lichter, efficienter en eenvoudigweg leuker wordt. En dat is toch uiteindelijk de bedoeling van tuinieren. Fiskars kloofbijlen onderscheiden zich door de keilvormige bladen die het kloven van brandhout zo makkelijk mogelijk maken. De vaste verbinding tussen de bijlkop en de steel garandeert een optimale zekerheid.

Fiskars Kloofbijl X17 Kopen

Dankzij de optimale gewichtsverdeling tussen de bijlkop en de steel wordt een zeker, efficient en comfortabel gebruik mogelijk. De lichte, uit glasvezel versterkte kunststof steel is comfortabel in gebruik en tegelijkertijd stabiel en duurzaam. Het lichte en duurzame materiaal van de kloofbijl minimaliseert vermoeidheid en maakt de bijl praktisch onbreekbaar. Het handvat is in de steel geintegreerd en beschikt over een nieuw soort structuur, die vibraties absorbeert en een zeker houvast en aanrakingsgevoel biedt. De zekerheid wordt door het haakvormig gemaakte handvat verhoogd. Dit bij elkaar voorkomt het glijden van de handen tijdens werkzaamheden.

Fiskars Kloofbijl X17 Bestellen

De Fiskars kloofbijl X17 is geschikt voor het snel en effectief kloven van kleine en middelgrote boomstammen of brandhout en heeft een kopgewicht van 1,570 kg. De scherpe snijkant van de kloofbijl snijdt makkelijk in hout, dat dan keilvormig uit elkaar wordt gedrukt. De kloofbijl is gemaakt van FiberComp: uit glasvezel versterkt kunststof dat heel licht en extreem duurzaam is. De kloofbijl heeft een uniek SoftGrip handvat: een comfortabel, ergonomisch gevormde grip, met antislip oppervlak. De bijlkop is volledig verwerkt in de FiberComp steel, wat de bijl veiliger maakt. De gewichtsverdeling van de bijlkop en de steel is optimaal in balans, waardoor je kracht optimaal wordt benut tijdens het kloven. Ook het haakvormig gemaakte handvat zorgt voor optimaal kloven. Bij de kloofbijl wordt een bladen-en transportbescherming geleverd. De kloofbijlen van Fiskars zijn bekroond met de German Design Award 2012 (Silver), en de red dot design award best of the best 2010.


Kenmerken Fiskars Kloofbijl X17 - 60 cm

Merk
Fiskars
Barcode
6411501224637
Verpakking
1
Gewicht
1.570 kg
Materiaal
Met Glasvezel Versterkt Kunststof
Lengte
65.20 cm
Kleur
Zwart
Breedte
21.00 cm
Hoogte
3.80 cm
Garantie
10 Jaar