Gardena Besproeiingscomputer Smart

swipe

Merk:
Gardena
Collectie:
Smart
Artikelnummer:
19031-20.000.00
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

€ 241,99 199,99 165,28 excl. btw

Je bespaart 17%


Productomschrijving Gardena Besproeiingscomputer Smart

  • Nooit te weinig water - nooit te veel water
  • App zal continu geupdate worden
  • Relaxen en genieten van de tuin

Gardena Smart System

Wilt u het gemak van het beheren van uw tuin terwijl u onderweg bent? Dankzij het Gardena Smart System, is dit niet langer een futuristisch concept. In feite is dit wat veel tuiniers willen: relaxen en genieten van de tuin. Besproeiings- en maaitijden kunnen simpel ingesteld worden door middel van een app op de telefoon of tablet van de gebruiker. De Gardena Smart Bodemvochtigheidssensor zorgt verder voor actuale informatie over de buiten temperatuur, licht intensiteit en bodemvochtigheid. Door gebruik te maken van het Gardena Smart System kunnen tuiniers alle informatie en analyses over hun produten op één plek terugvinden. Handige tips worden direct naar de smartphone gestuurd.
 

Gardena Gardena Besproeiingscomputer Smart

Door gebruik te maken van de Gardena Besproeiingscomputer Smart kunt u eenvoudig de besproeiing in combinatie met de maaitijden van de robotmaaier via uw telefoon instellen. Het systeem is ook perfect geschikt voor automatische irrigatie van uw balkon, terassen, bloembedden in combinatie met het Micro-Drip systeem of Sprinkler systeem.

De app, zowel beschikbaar voor iOS en Android, is gratis te downloaden, geen aanmeldkosten en zal continu geupdate worden. 

Video Gardena Besproeiingscomputer Smart

Video Gardena Smart System App


Kenmerken Gardena Besproeiingscomputer Smart

Merk
Gardena
Collectie
Smart
Barcode
4078500018869
Lengte
123 mm
Breedte
123 mm
Hoogte
159 mm