Gardena sproeislang

Zoekt u een manier om uw bloemperken en borders mild te besproeien? Dan is de Gardena sproeislang de ideale oplossing. Deze speciale tuinslang biedt een fijne besproeiing van uw borders, perken en andere smalle stukken tuin. Zo voorkomt u dat kwetsbare bloemen en planten beschadigen door een te harde waterstraal. U krijgt bij de Gardena sproeislang direct een set met alle benodigde aansluitstukken voor het Gardena System. Zo kunt u eenvoudig een Gardena broes of een Gardena spuitpistool aan uw slang koppelen. Het andere uiteinde maakt u eenvoudig vast aan de kraan. Met een speciaal koppelstuk kunt u de slang bovendien nog 7,5 m verlengen tot 22,5 m!

Gardena sproeislang 15 meter

Zoals de naam al aangeeft, is de Gardena sproeislang 15 meter lang. Met deze lengte heeft u een aanzienlijke actieradius. Als u de sproeislang nog uitbreidt met een extra slang, heeft u nog meer ruimte om te manoeuvreren. De Gardena sproeislang 15 meter is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een onopvallend bruin of groen of juist een felle oranje kleur. Om de slang makkelijk op te bergen of te vervoeren, kunt u gebruik maken van een handige Gardena slangenwagen. Deze heeft een in hoogte verstelbaar handvat en een aansluitas die meedraait zodat de slang niet knikt of verdraait.

Gardena sproeislang groen

In het groene gras van uw gazon zal de Gardena sproeislang groen bijna niet opvallen. Natuurlijk is ook deze variant te koop bij Haxo. U bestelt deze sproeislang of een van de andere Gardena tuinartikelen eenvoudig online in onze webwinkel. Als officiële dealer hebben wij een groot assortiment van dit Duitse topmerk. De Gardena sproeislang groen wordt verzonden in combinatie met de bijbehorende accessoires. U kunt online betalen met bijvoorbeeld iDeal of Credit Card, maar het is ook mogelijk om pas na ontvangst te betalen. Wilt u graag meer weten of heeft u vragen? Dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.