Gereedschapswand

U heeft sneller de juiste gereedschappen bij de hand als u deze ophangt aan een gereedschapswand. Hiermee houdt u niet alleen overzicht in uw schuur of garage, maar wordt het ook eenvoudiger om uw werkblad opgeruimd te houden. U weet precies waar alles ligt en waar het opgeborgen moet worden. Bij Haxo bestelt u gemakkelijk online een gereedschapswand die u geheel naar eigen wens kunt inrichten. U koopt exact het aantal gereedschapshaken en -bakjes dat u nodig heeft. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!

Erro gereedschapswand

U kiest zelf de meeste efficiënte indeling om uw gereedschap op te hangen door een Erro gereedschapswand te bestellen. Deze is uitgerust met zowel ronde gaten als sleutelgaten, waaraan u gemakkelijk kromme, rechte en dubbele gereedschapshaken kunt bevestigen. Bij kluswinkel Haxo kunt u ook voordelig een complete Erro gereedschapswand bestellen inclusief 36 bijgeleverde haken. Daarnaast hebben wij ook handige stapelbakken voor het opbergen van uw bouten, schroeven en moeren.

Opbergsysteem gereedschapswand

Bij een goed georganiseerd opbergsysteem is een gereedschapswand bijna onmisbaar. Doordat de vorm en grootte van gereedschappen erg verschilt, nemen deze samen meer ruimte in dan nodig is. Dit probleem kunt u met het opbergsysteem van een gereedschapswand gemakkelijk ondervangen. Bij Haxo vindt u ook multifunctionele Raaco gereedschapswanden die geleverd worden met handige bakjes voor het opbergen van kleine onderdelen. De wanden zijn zeer eenvoudig te monteren.

Gereedschapswand indeling

Bij de aanschaf van een gereedschapswand ligt de indeling nooit helemaal vast. Daardoor heeft u alle vrijheid om deze compleet op uw hobby af te stemmen, of u nu klust met staal en hout of gewoon graag uw vishengels op een praktische manier wilt opbergen. Ook voor de onderdelen en gereedschappen die u overhoudt vindt u bij Haxo eenvoudig een oplossing. Dankzij ons ruime assortiment bestelt u net zo gemakkelijk gereedschapskisten of een assortimentskast. U kiest zo eenvoudig de gereedschapswand en de indeling van uw gereedschap die het beste past bij uw manier van werken.