Gloria Hobby 10 FLEX - 1 liter NBR dubbelwerkende pomp

Merk:
Gloria
Collectie:
Gloria
Artikelnummer:
860.0000
Levertijd:

Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

€ 11,95 9,50 7,85 excl. btw

Je bespaart 21%


Productomschrijving Gloria Hobby 10 FLEX - 1 liter NBR dubbelwerkende pomp

  • 1 x pompen = 2 x spuiten!
  • 360° sproeifunctie dankzij flexibele stijgbuis
  • Eenvoudige inhoudscontrole dankzij transparante zichtstreep

In het huishouden, de tuin of een broeikas, de sproeiapparaten van GLORIA zijn sinds meer dan 70 jaar een synoniem voor kwaliteit en innovatie. Uitgaande van mooi gevormde en efficiënte fijn- en handsproeiers, varieert het assortiment in een breed scala aan kunststof druksproeiers en gaat tot en met de hoogwaardige sproeiapparaten van staal of roestvrij edelstaal. Rugsproeiers met een bijzonder grote capaciteit van 12 - 18 liter maken het sproeierassortiment compleet. Om ervoor te zorgen dat onze klanten op lange termijn kunnen profiteren van de kwaliteit van de kwaliteit van GLORIA-apparaten, biedt GLORIA een garantie van 10 jaar op de beschikbaarheid van reserveonderdelen voor alle producten in ons assortiment.

Gloria Drukspuit Hobby 10 Flex

De handige Hobby 10 FLEX 1 liter is uitgerust met een dubbelwerkende precisiepomp: één pompbeweging produceert twee krachtige sprays zodat het werk tweemaal zo snel kan worden voltooid.

Door de ergonomisch gevormde grip ligt de Hobby 10 Flex lekker in de hand waardoor het werken gemakkelijker gaat dan voorheen. Tijdens het werken kun je middels de transparante zichtstreep zien of de drukspuit weer bijgevuld kan worden, je kunt het dan veilig neerzetten doordat Gloria een uitgekiend ontwerp ervoor heeft ontwikkeld.

De eenvoudige bediening is te danken aan de 360°-spuitfunctie, die mogelijk wordt gemaakt door een flexibele stijgbuis. Elegant en krachtig (stevige kunststof container, traploos verstelbare sproeier met messing inzetstuk), de 1L handspuit is een praktische hulp bij de verzorging van jouw planten in het huishouden, op het balkon of in de tuin.

De Gloria Drukspuit Hobby 10 Flex is nu verkrijgbaar in onze winkel. Bekijk ook onze gehele collectie handspuiten voor nog meer opties die bij jouw wensen passen!

Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.

Niet helemaal naar waar je opzoek bent? Kijk dan hier verder op onze Gloria gereedschap pagina!

 


Kenmerken Gloria Hobby 10 FLEX - 1 liter NBR dubbelwerkende pomp

Merk
Gloria
Collectie
Gloria
Barcode
4046436022250
Kleur
Blauw/Geel
Garantie
2 Jaar
Draaihoek
360°
Werkdruk
Tot maximaal 3 bar