VT UV-C Vijverfilter Clean Pond 9 Watt

swipe

Merk:
VT
Collectie:
UV-C Filters
Artikelnummer:
146542
Levertijd:

2-3 werkdagen levertijd

€ 64,99 58,00 47,93 excl. btw

Je bespaart 11%


Productomschrijving VT UV-C Vijverfilter Clean Pond 9 Watt

  • Doodt zweefalgen en ziektekiemen in de vijver
  • Snel en makkelijk een gezonde leefomgeving voor vissen

Met de VT UV-C Vijverfilter Clean Pond 9 Watt blijft vijverwater gezond en kristalhelder. Door de UV-C filtratie worden zweefalgen en ziektekiemen gedoodt, waardoor er een perfecte leefomgeving voor de vissen en planten wordt gecreëerd. 

Het UV-C filter is uitgerust met een ballast die een constante stroom afgeeft, waardoor de UV-C lamp een relatief lange levensduur heeft. De snelkoppelingen maken de slangmontage erg gemakkelijk. Met de universele schroefdraad is het mogelijk om het filter aan uw bestaande PVC leidingwerk te koppelen. Voor de veiligheid is een circuit breaker gemonteerd in de schroefdop. Zodra deze wordt losgedraaid zal de stroomtoevoer naar de PL UV-C lamp automatisch worden verbroken om te voorkomen dat er UV licht in de ogen schijnt. Daarnaast is het filter gemakkelijk te monteren door de bijgeleverde bevestigingsbeugels. 

Het vijverwater wordt langs de UV-C lamp geleidt waardoor het water als het ware gesteriliseerd wordt en bacteriën, zweefalgen en ziektekiemen worden gedood. Op deze manier ontstaat er een gezonde vijver voor zowel planten als dieren. 

Specificaties VT UV-C Vijverfilter Clean Pond 9 Watt

  • 9 Watt lamp
  • Geschikt voor vijvers van 1500 tot 4500 liter
  • Te gebruiken in combinatie met een 3000 l/h vijverpomp
  • Inclusief slangconnectors: 15/20/25 mm en 32 mm

Wilt u nog andere varianten bekijken? Bekijk dan de volledige collectie van UV-C filters. Ook voor andere producten van VT bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier de volledige collectie van VT.


Kenmerken VT UV-C Vijverfilter Clean Pond 9 Watt

Merk
VT
Collectie
UV-C+Filters
Barcode
8711921253568
Gewicht
2.9 KG
Lengte
42.7 cm
Breedte
25.5 cm
Hoogte
10.5 cm