De Wit Shark Tine Spade Met Zwanehals Essen Steel 750mm

Levenslange garantie
Merk:
De Wit
Artikelnummer:
8714936083083
Levertijd:

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld is zelfde dag verzonden

Let op: afwijkende verzendkosten i.v.m. speciaal transport.

€ 85,02 55,40 45,79 excl. btw

Je bespaart 35%


Productomschrijving De Wit Shark Tine Spade Met Zwanehals Essen Steel 750mm

  • Getande snijkant
  • Krachtig genoeg voor dagelijks gebruik

DeWit® gereedschappen worden sinds 1898 in het familiebedrijf geproduceerd. Begonnen als dorpssmederij en tegenwoordig een modern industrieel bedrijf waarbij de kwaliteit vanaf de oorsprong centraal staat. Sedert 5 generaties staat de  familie deWit® samen met een team van vakkundige medewerkers garant voor de kwaliteit die u nodig bent.

Goed gereedschap komt niet zomaar tot stand. Door de jaren heen ontwerpt De Wit steeds beter gereedschap. Zo worden er ook verschillende verbindingen gemaakt in de fabriek te Kornhorn. Deze verbindingen tussen handvat en blad past De Wit toe op de verschillende producten.

De Wit behoeft eigenlijk geen verdere uitleg, dit familie bedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring samengevoegd in een prachtige complete lijn voor het bewerken van je tuin. Door het combineren van beste materialen i.c.m. met de kennis en ervaring zorgt ervoor dat er levenslange garantie zit op de tuinproducten van De Wit. Een volledig Nederland product bedacht en gemaakt door specialisten en liefhebbers!

De Wit Shark Tine Spade Met Zwanehals Essen Steel 750mm

De Wit is uniek om haar spades met speciale snedes. Deze spade heeft een getande snijkant waardoor er gemakkelijker mee te werken is. Door deze snede heb je minder weerstand om door grond, zoden en wortels te spitten.


Kenmerken De Wit Shark Tine Spade Met Zwanehals Essen Steel 750mm

Merk
De Wit
Barcode
8714936083083
Gewicht
2,05 kg
Afmeting
1120 x 160 x 75 mm
Garantie
Levenslang