Tuinspots

Ons assortiment van tuinspots bestaat uit lampen van de merken Garden Lights, Luxform en Profile. Hierdoor wordt de allerbeste kwaliteit gewaarborgd. U heeft de keuze uit spots die werken op led, zonne-energie of een spaarlamp. De lampen schijnen een mooi helder licht. Alle Garden Light tuinspots zijn gemakkelijk te combineren met elkaar. Met een deskundige klantenservice en bezorging op locatie zijn de tuinspots van Haxo de juiste keuze voor u!

Tuinspots led

Door de geavanceerde technologie van onze tuinspots met led, zal uw tuin ook in de latere uren helder verlicht zijn. In het assortiment van Haxo vindt u een breed scala aan led lampen die in grote en kleine hoeveelheden besteld kunnen worden. Voor een uitgebreid verlichtingsplan kunt u hieronder een kijkje nemen. Daar wordt duidelijk uitgelegd welke spots het beste passen bij uw tuin. Bekijk ons uitgebreide aanbod van tuinspots met led op Haxo.nl.

Tuinspots 12 volt

Met onze tuinspots van 12 volt zorgt u voor voldoende licht in uw tuin. Bij Haxo leveren we alleen topkwaliteit. U krijgt onze producten uiteraard met garantie en aanvullend deskundig advies. Onze spots zijn eenvoudig zelf aan te leggen. U krijgt een complete set met alle benodigdheden, zoals bevestigingsmateriaal, connectoren en kabels. Omdat onze tuinspots op 12 volt werken, is het energieverbruik laag. Kijk voor een nog ruimere keuze in spots eens bij onze tuinverlichting 12V.

Tuinspots op zonne-energie

Een betere toekomst voor jong en oud, daar streeft iedereen naar. Met tuinspots op zonne-energie maakt u al een goed begin. Door tuinverlichting op zonne-energie te gebruiken levert u niet alleen een bijdrage aan het milieu, u bent ook kostenbesparend bezig! Een groot voordeel van tuinspots op zonne-energie is dat u geen systeem hoeft aan te leggen. Met de grondpen plant u de spots in uw tuin en een combinatie van zonlicht, een zonnepaneel en een batterij wordt er licht gecreëerd. Bestel uw tuinspots eenvoudig online bij Haxo!