U kunt nu ook buiten dezelfde sfeer van een open haard creëren. Onze terrashaarden werken hetzelfde, maar het verschil is dat u deze kunt verplaatsen. Dit is ontzettend handig voor leuke tuinfeestjes of op een camping.

 

Terrashaarden

Bij Haxo vindt u verschillende soorten terrashaarden, van simpele schalen tot de modernste kachels. Welke u ook kiest, bij Haxo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt! Wanneer u bij ons bestelt, krijgt u het product razendsnel thuisbezorgd. Wij hebben namelijk de meeste van onze producten in eigen voorraad!

Terrashaarden buiten

Bij een heerlijk avondje samenzijn in de tuin is een terrashaard natuurlijk onmisbaar. Terrashaarden die u buiten plaatst zijn eigenlijk compacte versies van de klassieke open haard. U kunt het warme en knusse gevoel hiervan nabootsen, maar dan in uw tuin. De terrashaarden voor buiten zijn vooral bedoeld voor het creëren van sfeer, maar uiteraard stralen ze ook warmte uit. De haarden zijn van het merk Qlima dat al meer dan 35 jaar actief is in de branche. U zult zien dat de terrashaarden van deze merk een prachtige aanvulling zullen zijn. Het design is stijlvol en elegant. Daarnaast bedraagt de brandduur van de terrashaard maar liefst twee en een half uur!

Als u voornamelijk op zoek bent naar warmtebronnen voor uw tuin, dan kunt u ook besluiten om een terrasverwarmer die elektrisch werkt te bestellen. Deze zorgen ervoor dat u op hele koude avonden alsnog heerlijk warm kunt blijven. Daarnaast is een terraswarmer een uitstekende oplossing als u op meerdere plekken buiten uw huis een warmtebron wilt plaatsen, bijvoorbeeld een terrasverwarmer in uw voortuin en een terrashaard in uw achtertuin. Zo hoeft u niet telkens uw haard te verplaatsen.

Terrashaarden zwart

In ons ruime assortiment vindt u verschillende kleuren en designs voor onze terrashaarden, zoals zwart, zilver of roestbruin. Welke u ook kiest, een terrashaard is een ontzettend goede aanvulling voor uw tuin. U kunt veel meer uit uw achtertuin of gazon halen door meer van deze tuinhulpmiddelen aan te schaffen. Bekijk eens onze barbecues voor de leukste tuinfeestjes of bestel een hangmat met standaard om daarin te ontspannen. Onze terrashaarden in het zwart zijn erg populair onder onze klanten en hiermee haalt u gegarandeerd een eyecatcher voor uw tuin.

Terrashaarden kopen

Haxo is dé website om hoge kwaliteit terrashaarden te kopen. Wij bieden altijd producten aan die onze prijzen meer dan waar maken. Wanneer u besluit om één van onze terrashaarden te kopen, dan verwacht u uiteraard dat deze ook functioneert naar behoren en niet enkel een eyecatcher is. Onze terrashaarden zijn voorzien van een speciale coating, waardoor ze erg lang mee gaan. Tevens zijn ze voorzien van een lange pijp zodat u geen last heeft van rook. Bestel vandaag nog een haard en ervaar een sublieme sfeer en warmte in uw vertrouwde omgeving.